Full Time: Frontend Developer (medior – Vue.js, Elixir) at BigSpark B.V. in Nijmegen

Posted on 16/10/2017 — 6 years ago

Github Jobs

 • Job #WPHIRE001693

Frontend Developer (Medior)

Nijmegen, 32-40u

In de functie van frontend developer bij BigSpark breng je de uitstraling en werking van onze websites, apps en prijsvergelijkers naar ongekende hoogte. Jij krijgt de kans om te werken met de nieuwste technieken en te groeien tot een front-end guru.

In een team van interne en externe specialisten ontwerp, bouw en implementeer je oplossingen voor tienduizenden gebruikers per dag. Je begrijpt wat er komt kijken bij het creëren van een ultieme customer experience.

Via onze sites en apps (Android Planet, iPhoned, OnlySim.nl en Smartphone.nl) inspireren en adviseren wij maandelijks meer dan 2 miljoen consumenten over het gebruik van tech en gadgets. Daarmee is BigSpark uit Nijmegen het bedrijf achter een aantal van de grootste technologie websites van Nederland.

Ons verlanglijstje

HBO of hoger werk- en denkniveau en tenminste 2 jaar ervaring met:

 • Het bouwen van Single Page Apps in AngularJS, Vue.js of React;
 • Moderne CSS-specs (grid, flexbox), CSS-architectuur en browser compatibility;
 • UI/UX-vaardigheden, het liefst door ervaring met wireframing (bijvoorbeeld in Axure) en/of design (Photoshop/Sketch).

Voorkennis die we erg waarderen en waarmee je bonuspunten scoort:

 • Ervaring met PHP & WordPress;
 • Ervaring met moderne backend talen (zoals Ruby, Elixir);
 • Ervaring met dev ops (Webpack, Git, CI en bijvoorbeeld Cloud deployment);
 • Ervaring met Scrum en werken in teamverband.

Je bent een aanpakker die flexibel ingesteld is en die gericht is op kwaliteit en vooruitgang.

Dit is wat je kan verwachten

Vanuit onze frisse en ultra gezellig ingerichte werklocatie in Nijmegen naast het station kom je te werken in onze tribe; een team bestaande uit meer dan 10 collega professionals en een selectie van de beste (development) experts uit de regio.

Wij werken intensief samen met tientallen grote merken als KPN, Coolblue, T-Mobile, Samsung, Sony, Bol.com en Mediamarkt. Zij werken graag samen met ons omdat we net een stapje extra zetten, voor hen en voor onze bezoekers. Onze sites en prijsvergelijkers zitten boordevol innovaties waarmee we een unieke positie in de markt innemen, we zijn er vol op gericht deze positie verder uit te bouwen.

BigSpark werkt agile en volgens de scrum methode inclusief pairprogamming en gemeenschappelijke code reviews. We hebben een ‘getting things done’ mentaliteit en werken met teams die zelfstandig kwartaal doelen bepalen en tweewekelijkse sprints doorlopen. Dit doen we om samen te leren, vernieuwen en groeien.

Je start bij BigSpark op een uniek moment aangezien we onlangs gestart zijn om onze development stack te vormen naar een (microservice) architectuur op basis van veelbelovende nieuwe technologieën zoals Vue.js, ES6, Elixir en Kubernetes.

Dit ga je doen

Bij aanvang liggen er naast hands on-development werk, diverse uitdagingen op je te wachten, waaronder:

 • Features uitwerken in Vue.JS inclusief geïntegreerde automatische tests en een supersnelle performance;
 • Het nieuwe grafische design van Smartphone.nl omzetten naar diverse frontends en unieke UI features in Vue.js, Nuxt/webpack en Sass;
 • Ontwikkelen van een dashboard interface inclusief slimme UX-elementen in samenwerking met een van onze productowners.

Je krijgt de kans om echt de diepte in te gaan, nieuwe technieken te leren en voorop te lopen op het gebied van frontend development. Jij mag een stempel drukken op de toekomst en groei van BigSpark.

Wat bieden wij jou?

 • Werken in een zeer uitdagende markt, met de nieuwste technieken in een inspirerende omgeving;
 • Een marktconform salaris en een jaarcontract met intentie je contract na dat jaar om te zetten in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • 26 vakantiedagen per jaar, reiskosten woon-werk, smartphone + abo, continue stroom van technologische innovaties, gadgets en de beste hardware op jouw werkplek;
 • Goede doorgroei mogelijkheden. Er zijn vele mogelijkheden om je kennis op peil te houden of je te ontwikkelen: van pair programming, training tot congresbezoek en coaching.

Frontend magicians, wij willen je leren kennen!

We hebben altijd plaats voor talent. Daarom zijn we constant op zoek naar ervaren, écht goede mensen; onze Sparks. Zie jij jezelf als een frontender die er bovenuit springt? Ben je geboren om te werken met nieuwe technologieën, wil je graag samenwerken en in hoog tempo nieuwe dingen leren? Laat ons dan kennis met je maken.

Meer weten of direct solliciteren?

Wil je meer weten over de functie en wil je eens koffie drinken met het team zodat je het bedrijf kan zien, kennis kan maken met je toekomstige collega’s en inhoudelijk vragen kan stellen om te kijken of er een match is? Hier staan wij zeker voor open, je bent van harte welkom!

Heb je nog vragen over de functie van developer? Neem dan contact op met Peter Geurts via info@bigspark.com, per telefoon op 024 – 737 01 91 of solliciteer via deze link.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, fulltime, parttime, Nijmegen, frontend developer, softwareontwikkelaar, softwarearchitect, software

Apply for job

This button will take you to Github Jobs where you finish your application